Almanakken

We drukken ze in alle soorten: groot, klein, dik, dun, in full colour, zwart-wit of zwart met steunkleur. Ook alle oplages zijn mogelijk. We werken als drukker al jaren voor zowel grote als kleine studenten- en studieverenigingen, alsook voor disputen, jaarclubs en andere studentenclubs.

Papiersoort(en) zoeken we samen uit en we nemen uitvoerig onze uiteenlopende inktsoorten en kaftmogelijkheden met jullie door. Onze vormgevers geven graag layout-tips m.b.t. gebruik van kleur, beeldmateriaal en lettertypes.

Het maken van een jaarboek is een proces. Orangebook zorgt als specialist voor de juiste begeleiding. De afgelopen jaren vielen verschillende almanakken die we begeleid en geproduceerd hebben in de prijzen. Daar zijn we trots op! Hierboven vind je een selectie van de boeken die we het afgelopen jaar maakten. Om inspiratie op te doen zijn jullie van harte welkom om al onze boeken van de afgelopen jaren in te komen kijken in onze daarvoor ingerichte kamer. We maken er graag samen een bijzonder jaarboek van!

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor jullie almanak.